Certificate SSL

Diferite Certificate SSL pentru a se potrivi fiecărei nevoi!

PositiveSSL

de la
14.6 € /an

(avans 1 an)

îNCEPE

WildcardSSL

de la
286 € /an

(avans 1 an)

îNCEPE

detalii

Certificare digitală (SSL)


Protocolul SSL (și TLS) este instrumentul de secretizare web. Comunicarea între utilizatori și un server web poate fi securizată cu ajutorul SSL, cu ajutorul acestuia poate fi împiedicată accesarea datelor secrete (de ex. parole, numerele cardurilor bancare) .
Oricine poate genera și instala pe pagina sa de internet o cheie de secretizare SSL, ceea ce asigură din punct de vedere tehnic secretizarea la nivel corespunzător, însă certificările SSL provenite de la surse neautentificate, așa numitele certificări SSL self-signed adică semnate personal, nu prezintă suficientă încredere pentru cei mai mulți utilizatori, iar programele de căutare răspândite atrag atenția utilizatorilor în mod accentuat asupra faptului că certificarea SSL nu este valabilă, organizația emitentă nu este cunoscută și nu este de încredere.

Certificare SSL/TLS


Din ce în ce mai mulți utilizatori au sentimentul că datele lor personale pe o pagină fără secretizare nu sunt în siguranță și aleg de preferință un furnizor/comerciant, unde datele lor sunt gestionate la un nivel de siguranță corespunzătoare. Majoritatea utilizatorilor nu știe cum să proceseze atenționările care apar din cauza folosirii certificărilor SSL neautentificate self-signed, și le consideră surse de pericol, de aceea utilizatorii preferă să adere la un furnizor/comerciant autentificat.
Un utilizator de pagini web care folosește internetul ca un mijloc de valorificare nu-și poate permite să nu utilizeze certificare SSL autentificată, mai mult, astăzi și de la aplicațiile Facebook se așteaptă să ruleze pe protocol HTTPS cu certificare autentică.

Niveluri de autentificare


Certificările SSL pot fi încadrate în 3 grupe conform controlului exercitat în cursul procedurii de certificare, al cerințelor de identificare ridicate față de solicitant .
Control Domain
Aceasta este cea mai simplă și, prin urmare, cea mai rapidă și ieftină procedură. Emitenta certificării verifică dacă solicitantul și înregistratorul de domain, care se dorește a fi utilizat, coincid. Pe baza unui e-mail trimis la adresa legată de domain trebuie să se certifice identitatea personală. În mod normal, timpul de așteptare de la solicitare până la obținerea unui cert. SSL autentic nu depășește 1 oră.
Controlul întreprinderii
Emitenta controlează în afară de utilizarea legală de domain și datele de întreprindere ale solicitantului, emiterea certificării poate avea loc numai după verificarea documentelor întreprinderii. Certificarea conține în afară de domain și datele întreprinderii sub formă autentică, astfel utilizatorii pot întreba cine se află în spatele unei pagini web, fapt care poate mări gradul de încredere manifestat față de pagina de web respectivă. Din cauza verificării minuțioase a datelor întreprinderii procesul de autentificare necesită în general 2-3 zile lucrătoare.
EV – Control extins
Autentificare la nivelul cel mai ridicat, procedură de control foarte strictă, în afară de identificarea întreprinderii procedura cuprinde și certificarea persoanei de contact care lucrează acolo. Banda verde de căutare în programele moderne, care certifică nivelul maxim de securitate, poate fi obținută numai cu certificările EV. Procedeul de certificare poate necesita chiar și până la 21 de zile .

Crearea site-urilor

Crearea de site-uri pentru companii, persoane fizice, întreprinderi mici, agenții de turism, hoteluri, pensiuni

De ce să ne alegeţi

Fiecare tip de serviciu de găzduire pe care îl oferim sunt optimizate unic pentru cea mai bună performanță!

cPanel este cel mai popular interfață administrativă unde puteți administra cu ușurință toate aspectele pachetului de găzduire.

24 de ore de monitorizare video / control, hale care pot fi blocate, și dotate cu alte dispozitive de securitate fizică.

Toate pachetele de găzduire web beneficiază de backup automat.

Instalatorul Softaculous permite crearea unui site cu doar câteva click-uri, cu acesta puteți crea un blog, webshop, sau o mulțime de alte tipuri de siteuri web.

Promisiuni pentru clienţii noştri

Optimizare şi dezvoltare continuă pentru a păstra performanța înaltă

Garanție 100% banii înapoi

30 de zile de garanție bani înapoi de la data achiziției! Daca nu sunteţi 100% mulțumit de produsul comandat, noi vă returnăm toţi banii înapoi

© 2018 Webhome. Toate drepturile rezervate.